Beelden zeggen meer dan woorden toch?

Dit is wat anderen over Mintwater zeggen:

Dit zijn enkele aanbevelingen die Gijs op zijn LinkedIn profiel ontving:

Gijs heeft ons afgelopen jaar geweldig geholpen met onze online zichtbaarheid. Een zeer fijne adequate partner waar je blind op kunt vertrouwen. Afspraak is afspraak, en dan nog een beetje extra. Gijs bedankt voor alles.

Nicole Groneschild- Heunen //  Mede-Eigenaar Heunen Opticiens en Juweliers

Wat is het toch altijd een feest om met Gijs te werken! Deze creatieve duizendpoot blijft mij altijd inspireren met zijn waanzinnige kennis over zaken als Facebook Advertising en Growth Hacking, waarmee hij mij o.a. geweldig heeft geholpen, om mijn boek '#1 Amazon Bestseller' te maken. Altijd twee stappen vooruit denkend, initiatief nemend, een enthousiaste en aimabele houding en vooral; focus op keihard resultaat boeken! Ik kijk uit naar de volgende keer dat wij mogen gaan samenwerken!

Jan Scheele  //  CEO Blockformer & Amazon bestseller

Ik wil toch even vermelden dat ik blij ben met Gijs, (Mintwater Marketing) die mijn Facebook/Instagram advertenties verzorgd met een gemiddelde CTR van maar liefst 12 %.

René van Alphen  //  Directeur Release417

Gijs is in één woord: geweldig. Enthousiast, strategisch, vakbekwaam en betrokken zijn woorden waarmee ik Gijs kan beschrijven. Hij weet alles over marketing, de nieuwste marketingtechnieken en hoe dit te implementeren om het maximale te behalen. Contacteer en volg Gijs en je zal direct ervaren waar ik het over heb! Gijs, bedankt voor je inzet en waardevolle bijdrage!

Tina Gosravani  //  Co-Founder Zollie

This guy breathes marketing.

Mark Pluijmen  //  Co-founder Batchforce

Convincing, hands-on and a commercial talent. That’s Gijs. He joined our team via an excellence programme through his studies. Gijs managed, within 10 weeks to break down, rebuild and optimise our sales and marketing strategy. During this period he proved his added value for our team which subsequently earned him a seat on the starter’s bench of our team. Gijs is versatile, viable and able to effectively adapt to rapidly changing processes and environments. Commercially and entrepreneurially advanced at a relatively young age, this is a high potential.

Willem Dohmen  // (ex) Co-founder Stimuliz

Top gastles gegeven aan de studenten van Zadkine over Growth Marketing ! Je was voor iedereen een Inspirerende rolmodel. We hebben genoten van je enthousiaste presentatie en we zijn een stuk wijzer over Growth Marketing! Bedankt Gijs !

Esra Karadogan //  Zadkine

Gijs is een echte ondernemer, inspirator en vernieuwer. Hij is flexibel, loyaal, pro-actief, ambitieus, past zich aan aan alle (onverwachte) situaties en klanten, is zeer snel met reageren op vragen, denkt mee richting oplossingen, kan snel schakelen en is altijd bereidwillig om anderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Als alumni van het Excellence programma van Zuyd blijft hij bijv. bereidwillig om onze huidige Excellence studenten te helpen in hun ontwikkeling. Door zeer inspirerende en leerzame workshops over o.a. growth marketing en de kracht van social media als bijv. Linked-In zet hij een grote groep van toehoorders snel aan tot denken en actie. Met Gijs kun je al brainstormend snel tot de juiste oplossingen voor diverse problematieken komen.

Testimonials zijn leuk.

Maar laten we eerlijk zijn..

Als je hier bent dan weet je dat het tijd is voor groei,

Tijd is voor meer winst én meer impact.

Kies voor groei en klik op onderstaande knop.


*Let op: Enkel voor de doeners, de durvers en de ondernemers die het verschil willen maken, net als jij toch?*Deze site is geen onderdeel van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site NIET onderschreven door Facebook op enigerlei wijze. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc. Nieuwsgierig hoe wij automatisch jouw naam overal hebben verwerkt, ? Dit is een van de zaken die wij voor klanten doen om meer omzet te genereren. Meer weten? Bel ons 085 301 24 05.

Privacy policy