Wil Jij Ook Meer Winst & Impact?

​

​


Wij helpen Online (Kennis) Ondernemers.

Door Bewezen Funnels & Facebook / Instagram Advertenties.

​

Ook Facebook en Instagram 

Marketing Uitbesteden {{first_name}}?

Alles draait om aandacht, zonder aandacht kun je niet verkopen. Facebook en Instagram zijn dé plaatsen om aandacht te krijgen van jouw ideale klant. Waarom? Omdat jouw ideale klant hier al aanwezig is! Waarom wij houden van Facebook en Instagram? Omdat deze platformen in staat zijn om jouw investering royaal terug te verdienen door de inzet van slimme campagnes.


Bij Mintwater Marketing ontzorgen we volledig jou op gebied van Facebook en Instagram Advertenties, wij regelen alles zodat jij kunt focussen op hetgeen waar jij goed in bent {{first_name}}.

Het Mintwater Funnel Partner Program ©

Dit exclusieve programma is een partnership zoals je nog nooit eerder hebt ervaren, Mintwater Marketing als jouw strategische marketing partner. We gaan 3 maanden samen aan de slag met jouw (nieuwe) funnels {{first_name}} met 1 doel: resultaat behalen. Wij weten als geen ander hoe we creatieve verbindingen leggen tussen jouw boodschap en bewezen strategieën. Geen maandenlange analyses of ingewikkelde rapporten. Wel korte lijntjes, persoonlijk contact, praktisch implementeerbaar advies.


Dit is voor de doeners.

Let op: Slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Waarom samenwerken met Mintwater Marketing {{first_name}}?

Wij denken niet in Campagnes maar in Funnels.

​

1 doel: Keihard resultaat behalen.

We geloven in de kracht van data en creativiteit.

Wij hebben een passie voor mensen.

Wat zeggen anderen?

”

Ik wil toch even vermelden dat ik blij ben met Gijs, (Mintwater Marketing) die mijn Facebook/Instagram advertenties verzorgd met een gemiddelde CTR van maar liefst 12 %.

René van Alphen - Directeur Release417

”

Wat is het toch altijd een feest om met Gijs (van Mintwater.nl) te werken! Deze creatieve duizendpoot blijft mij altijd inspireren met zijn waanzinnige kennis over zaken als Facebook Advertising en Growth Hacking, waarmee hij mij o.a. geweldig heeft geholpen, om mijn boek '#1 Amazon Bestseller' te maken. Altijd twee stappen vooruit denkend, initiatief nemend, een enthousiaste en aimabele houding en vooral; focus op keihard resultaat boeken! Ik kijk uit naar de volgende keer dat wij mogen gaan samenwerken!

Jan Scheele - CEO & Bestselling Author

Wat nu als het anders kan {{first_name}}?

Kies voor groei.

Laten we eerlijk zijn, als je deze pagina bezoekt dan weet je dat er meer inzit, meer omzet, meer rust en meer overall resultaat. In de afgelopen jaren hebben we al vele ondernemers mogen helpen met het krijgen van klanten op de automatische piloot, stel je eens voor wat zou dat voor jou betekenen, {{first_name}}?


Druk op onderstaande knop en ik vertel je precies hoe we dit voor jou kunnen implementeren.


Tot snel!

Groet,


Gijs Dellemijn

Eigenaar Mintwater Marketing


​-

" One Of The Top Digital Minds In the Netherlands’ - Member T500 " - TNW

​

-

"Member Advisory Board | Emerce Next"

 

Gijs Dellemijn

Eigenaar Mintwater Marketing


" One Of The Top Digital Minds In the Netherlands’ - Member T500 " - TNW

-

"Member Advisory Board | Emerce Next"

Copyright 2019 - Mintwater Marketing  - Privacy Policy